5 Signature behandelingen

Reveal

Permanente ontharing is onze referentie Signature behandeling. We hebben 18 jaar ervaring en honderden succesvol behandelde klanten voor alle lichaamszones. Laat ons je overtuigen dat je voor eens en altijd het scheren of epileren kan achterwege laten.


Lees meer

Reverse

Microneedling  is een innovatieve behandeling die krachtig inwerkt op de huid zonder de nadelen van een chirurgische ingreep. Onze klanten zijn lovend over het resultaat. We geven jou de mogelijkheid om dit zelf te ondervinden.


Lees meer

Revive

Chemische peelings zijn een effectieve behandelmethode die de huid versneld vernieuwt, met verbluffende verbetering van de huidstructuur. Je huid ziet er nadien jonger en puur uit. Je vrienden geven je gegarandeerd complimenten voor je uitstraling.


Lees meer

Restore

LED lichttherapie laat de cellen in je huid sneller werken onder invloed van rood licht. De inwerking van het licht is welkom in de donkere maanden. Ze zorgt voor superieure wondheling en vervaagt littekens na een chirurgische ingreep.


Lees meer

Rejuvenate

Microdermabrasie is de techniek waarbij microkristallen het bovenste laagje van je huid weggommen. De huidvernieuwing krijgt een boost en oneffenheden vervagen.


Lees meer