Permanente ontharing

Behandelingen > Permanente ontharing >

Permanente ontharing met Energist VPL

 

Energist VPL Permanente ontharing voor hem en haar.

VPL is een geavanceerde, grensverleggende, wetenschappelijk bewezen techniek. De ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit. VPL is de efficiëntste,veiligste en snelste permanente ontharingsmethode.

 

 

Hoe werkt Energist VPL?

Energist VPL produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmte-ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigen. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels , rug, borst en buik. Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling.

 

Wat maakt Energist VPL zo anders dan de klassieke systemen?

Energist heeft als enige het unieke, gepatenteerde VPL systeem. VPL staar voor Variabel Pulsed Light en betekent dat de energie in meerdere miniflitsen na mekaar wordt afgegeven  in plaats van 1 flits. Hierdoor kan met veel hogere energie worden gewerkt. De flitsen worden bovendien aangepast aan uw specifieke haar- en huidtype, waardoor de behandeling uiterst efficiënt en veilig is.

 

Zijn er voorzorgmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren en knippen mag wel. Ook dient zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling. In de zomer is een zonnecrème met hoge beschermingsfactor aan te bevelen.

 

Hoeveel kost een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een intake gesprek.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.