Nanopore Microneedling

Huidverbetering > Nanopore Microneedling >

Nanopore Stylus Microneedling - Mannen en Vrouwen

Dokter Serrano ontwierp Stylus Nanopore Microneedling samen met een team van dermatologen. Sesderma Laboratories is ondertussen één van de best gekende internationale laboratoria voor dermatologische producten, aanwezig in meer van 60 landen.

Wat is Nanopore Stylus Microneedling?

Is één van de meest innovatieve en effectieve behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Deze techniek van huidverbetering wordt ook wel collageen inductie therapie  genoemd. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Hoe werkt een Microneedling behandeling?

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstuk van minuscule steriele naaldjes. Hiermee worden onder hoge snelheid klein microkanaaltjes verticaal in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei-en-helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine .

Nanopore Microneedling indicaties

  • Anti-ageing
  • Rimpels
  • Dunne huid
  • Verslapping van de huid
  • Littekens
  • Striemen
  • Acné
  • Pigmentatie
  • Grove poriën.

De behandeling

De huidtherapeut maakt de huid schoon en brengt een serum aan op de huid. Daarna gaat men met de pen over de huid. De behandeling is goed voelbaar maar goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,25 mm tot 0,50 mm, is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. Daarna brengt de huidtherapeut een kalmerende crème aan op de huid.

Na de behandeling

De zone kan rozerood zien na de behandeling. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Uw huid is na een behandeling extra kwetsbaar, wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met zonlicht, sauna en heet douchen of baden.

Te verwachten resultaat

Na gemiddeld 2 tot 4 weken is er verbetering te zien. De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder aanzien. Het uiteindelijke resultaat zal zichtbaar zijn na 6 behandelingen.

Voor en na foto's

Voor Na 3 sessies 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.