LED Phototherapie

Huidverbetering > LED Phototherapie >

LED Fototherapie van Omnilux


LED is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjonging- en herstelprocessen van de huid te versnellen. Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere huidveroudering, acné, gevoelige huiden en voor verbetering van de huidcondities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

 

Hoe werkt de LED?
Door veroudering, huidproblemen of – letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten. LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.

Hoe veilig is de behandeling?
LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan bijgevolg de huidcellen niet beschadigen. Omnilux is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.


Is er onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. Omnilux maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralender, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verder zetten, zelfs tot 3 maanden nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

 

De oplossing voor:
• Alle huidtypes, het ganse jaar door
• Geen neveneffecten
• Geen pijn, roodheid of irritatie
• Geen hersteltijd
• Snelle en aangename behandeling
• Stimuleert het huideigen natuurlijke herstelproces


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.